Vámosszabadi határátkelő helyett Győr előtt lehet útdíjat rendezni szerdától

2020. október 13-án (kedd) 22 órától megszűnteti tevékenységét a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) Vámosszabadi Határátkelőhelyen eddig működő partnere, így ezen az átkelőn a későbbiekben nem lesz lehetőség e-matricát váltani és HU-GO elektronikus útdíjat rendezni.

Az országhatártól számítva a legelső útdíjértékesítési pont a 14-es számú főúton a NÚSZ Zrt. fixen telepített ellenőrző portálja után, Győr határában (MOL Nyrt. Győr, Galántai út) lesz elérhető, tekintettel arra, hogy Vámosszabadi Határátkelőhelyen a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által működtetett értékesítési pont csak túlméretes szerelvény úthasználatához állíthat ki útvonaltervet és viszonylati jegyet.

Az érintettek rendezhetik az e-útdíjat és vásárolhatnak e-matricát a közelben a NÚSZ Zrt. lébényi ügyfélszolgálatán (Lébény 9155, M1-es autópálya 142. km bal pályaoldal, Budapest felé) is, ahol egyéb úthasználati díjfizetéssel kapcsolatos szolgáltatások igénybevételére is van lehetőség. Emellett ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a hu-go.hu és az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalunkat is, ahol az e-útdíj fizetést és az e-matrica vásárlást egyszerűen és gyorsan intézhetik.

Ezúton kérjük ügyfeleinket, hogy tevékenységük tervezése során ezen változást vegyék figyelembe!