Szolgáltatásaink és Simple-fiókban mentett kártyád most páratlan párost alkotnak!

Az elmúlt hónapokban a hazai lakosság online fizetési hajlandósága jelentős növekedést mutatott.

Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett SimplePay online fizetési megoldás a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-vel karöltve továbbra is biztosítja az e-matrica és a HU-GO e-útdíj vásárlók számára a biztonságos ügyintézést.

Simple-fiókos vásárlás ráadásul tovább egyszerűsíti a fizetési folyamatot. A SimplePay fizetési felületén ugyanis a bankkártya-adatokat csak egyszer, a regisztráció alkalmával kell megadni, ezt követően pedig elég egy gombnyomás a fizetés véglegesítéséhez. Így a Simple-fiókkal elkerülhető a felesleges időtöltés is. 

Vásárolj Simple-fiókkal, és nyerj!

Próbáld ki a mentett kártyás fizetést 2020. szeptember 14. és október 25. között az e-matricás vagy e-útdíjas (ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve hu-go.hu) vásárlásaid alkalmával, és nyerj egy Party hangszórót, hogy az otthonodban fergeteges bulihangulatot teremthess! Akkor se csüggedj, ha a hangszóró nyertese nem Te leszel, hiszen tranzakció(i)ddal az 500.000 forintos fődíj sorsolásában is részt veszel, a játék időtartama alatt pedig akár egyéb nyereményeink gazdájává is válhatsz.  A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szolgáltatásain kívül ráadásul közel 7000 hazai webshopban használhatod a Simple-fiók nyújtotta előnyöket.

A Nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz!