Mi változott az elmúlt hónapban?

Fejlesztések a HU-GO útdíjfizetési rendszerben

Az indulás óta eltelt hetek tapasztalatait tekintve a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer üzemszerűen működik.  A bevezetést követő napokban beérkezett és továbbított panaszokra a fejlesztők azonnal elkezdtek megoldást keresni, valamint további funkciókkal bővíteni a rendszert.

Az útvonaltervezés alapját képező térkép javítása, véglegesítése a felhasználói igényeknek megfelelően történt meg, az ahhoz kapcsolódó funkciók folyamatosan bővülnek. Azon értékesítési pontoknál, ahol nem volt lehetőség kioszkot kihelyezni, mobil eszköz áll a fuvarozók rendelkezésére, melynek használatához segítséget is kapnak. A tablet segítségével – a kioszkhoz hasonlóan - útvonaltervezést lehet készíteni, valamint, az értékesítés pontok bármelyikén vásárolt, fedélzeti eszköz is aktiválható.

További kényelmi funkciók, mint például az alternatív útvonalak ajánlása, kedvenc útvonalak tárolása, megfizetett úthasználat térképes megjelenítésének lehetőségének kialakítása is folyamatban van. A rendszer felhasználói felületének testreszabásán felül, a fuvarozóknak hamarosan lehetőségük nyílik egy speciális forgóeszközhitel-konstrukció igénylésére, valamint adókedvezmény igénybevételére is. A speciális hitelkonstrukcióról hamarosan bővebb információ is elérhető lesz a honlap "Hírek" menüpontjában.